De Budo Business Club is een zakelijke netwerkclub van personen, bedrijven, instellingen en bonden die een connectie en/of affiniteit hebben met de vecht- en zelfverdedigingssport. Door het ontplooien van tal van activiteiten wil de business club deze mensen bij elkaar brengen en met elkaar verbinden, zodat ze samen kunnen werken aan het profileren van de vechtsport richting het grote publiek, sponsoren en de media, om zo een sterk imago en een meerwaarde van de vechtsport te creëren. Want dat verdient de vechtsport!

Sterk imago vechtsport

Over de vechtsport bestaan vaak misverstanden en de sport wordt nog te vaak geassocieerd met zaken als geweld en agressie. Zonde. En onterecht. Want de vechtsporten hebben vaak niets van doen met agressie of geweld, terwijl de afzonderlijke vechtsporten zich daarbij vaak bedienen van compleet verschillende en niet zelden zeer positieve filosofieën. De deelnemende sporters zijn mensen met een passie, die hun sport met veel toewijding, discipline en inzet bedrijven. Niet alleen door keihard trainen, maar ook door te werken aan een optimale beheersing van lichaam en geest. Als Budo Business Club geloven we in de kracht en de potentie van vechtsport, een positieve sport waar merken zich graag aan willen verbinden. Daarom werken we continu samen met elkaar aan een sterk en positief imago van de vechtsport.

Win-win situatie

Uiteindelijk kan de krachtenbundeling voor alle partijen een win-win situatie opleveren. De vecht- en zelfverdedigingssporten krijgen het imago dat ze verdienen en worden daardoor wellicht interessanter voor potentiële sponsors. Tegelijk krijgen leden en ambassadeurs van de Budo Business Club een uitermate geschikt podium om te netwerken en eventueel zaken te doen. Door elkaar te versterken maken we elkaar groter!

Word ambassadeur van de vechtsport.